Hoe de behandeling van psoriasis ?

Als je jezelf op een of meer omleidingen of ongebruikelijke veranderingen, moet u een bezoek aan een oogarts. Massage actieve punten Leg je hand achter je oor en langzame cirkelvormige bewegingen masseren van de huid, verplaatsen naar het voorhoofd en rug. De ogen moeten gesloten worden, en u zich volledig richten op de massage. Met het einde van de vingers en masseer de occipitale regio-en nekspieren.

Dit zal het verlichten

Dit zal het verlichtenVan spierspanning en het normaliseren van de verstoorde circulatie in het hoofd. Kantel uw hoofd en saledate op de grond. Langzaam op te rapen en tilt het terug, met de ogen, zagledan aan het plafond. Keer terug naar de beginpositie. Herhaal deze oefening 4-5 keer, en maak vervolgens een rechte stapel en langzaam draai uw hoofd eerst in de ene, dan weer in de andere richting. Tijdens deze oefening de ogen moet herhaal de bewegingen van het hoofd. Let op! Als u de banden voor de ogen om de computer in de avond wandeling in de frisse lucht, in plaats van zitten in de voorkant van de TV.

We weten allemaal wat dat betekent, er is een varkenshok. Maar we weten heel weinig over zijn behandeling. Enkele van hen medische hulp inroepen over dit onderwerp. En je moet er zeker van zijn dat de diagnose is gesteld correct. Omdat onder het mom van gerst kunnen worden verstopt andere ziekten, zoals kleine eters of tomarket. Daarom moet u altijd overleggen met uw arts om ervoor te zorgen dat we het hebben over gerst. Dat zei de nek kunnen “geven” de juiste leeftijd hebben vrouwen. De hals van de huid, zoals gezichts-huid dun en gevoelig is. Daarom, in overeenstemming met vroege veroudering . Sommige dames na dertig jaar in het buitenland kan verschijnen rimpels in de hals en de huid wordt onbedorven en het verzakken. De redenen kunnen zijn ziekte en een manier van leven. Probeer niet in de zon! U hoeft alleen maar om te slapen op een plat kussen, en in ieder geval niet op een veren bed. Uw lijn moet vrij zijn. Met usdahome hoofd.

Het eigeel moet worden

Het eigeel moet wordenGemengd met een honderd gram zure room, voeg een theelepel van de wodka en het sap van een halve sinaasappel. Een ander recept, niet minder nuttig. Komkommer is de uitvoering met een fijne rasp, en ontvangen Jitka gewicht, gebaseerd op het volume, voeg. Deze balsem moet staan voor tien dagen, en eigenlijk aan-afvoer-en gebruik. De vloeistof in de koelkast bewaren. Na reiniging van de hals van de huid, een vette crème. Zijn rol kan de hete olie of vet. Manier verwennen van de huid van de hals, contrasterende comprimeert, worden afwisselend gebruikt voor de deur handdoek gedrenkt in warm en koud water.Plantaardige oliën worden Ook gebruikt voor het verzachten van de huid van de hals. Een kleine hoeveelheid plantaardige olie (olijf -, zonnebloem-of grape seed) saravana in een waterbad.

Vergeet niet dat de dagelijkse reiniging van de huid deur: deze procedure is geschikt voor lichte, neutrale zeep. Dit is handig voor het verwijderen van lotion nek nationale Kruiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *